Nationale Business Succes Award voor Inclusief Groep

REGIO – De onderneming Inclusief Groep is door de Nominatiecommissie van de Nationale Business Succes Award uitgeroepen tot branchewinnaar in de categorie sociale ondernemingen. Met een zeer sterke positionering heeft de Inclusief Groep zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een toonaangevende sociale onderneming.

Het bedrijf is actief in veel verschillende sectoren en tracht zoveel mogelijk mensen aan het werk te helpen door middel van deelname aan bedrijfsnetwerken en samenwerkingsverbanden. De organisatie wordt in haar branche gezien als een van de leidende bedrijven en weet haar grote kennis van alle aspecten van dienstverlening uitstekend te combineren met haar klant- en oplossingsgerichte aanpak. Hierdoor weet het bedrijf bij haar opdrachtgevers en klanten een grote mate van tevredenheid te bereiken. De Nominatiecommissie ziet in Inclusief Groep een vooruitstrevende onderneming die naar verwachting in de toekomst nog veel successen kan behalen binnen de binnenlandse en buitenlandse markt en is van mening dat zij met recht genomineerd is voor de Nationale Business Succes Award.

Onderscheidend vermogen
Tot een van de leidende bedrijven in haar branche is Inclusief Groep in korte tijd uitgegroeid. Dankzij haar grote expertise op het gebied van ondernemen met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en door de gedrevenheid waarmee zij zich voor deze groep medewerkers inzet, onderscheidt het bedrijf zich in haar branche. Dankzij de moeite en inspanning die de jobcoaches van het bedrijf leveren lukt het hen steeds vaker om mensen met een beperking aan een passende baan te helpen. De deelnemende bedrijven ontvangen een financiële compensatie in de vorm van een loonkostensubsidie.

Positie in de markt
Het bedrijf is in 2004 verzelfstandigd en heeft zich gevestigd in Nunspeet. De organisatie beschikt over 1.000 medewerkers en is vooral actief op en rond de Veluwe. De uitstekende reputatie van het bedrijf in de branche is wat opvalt bij de Nominatiecommissie. Door met haar vooruitstrevende instelling uitstekend te anticiperen op de laatste nieuwe trends en ontwikkelingen in een markt die continue in beweging is, weet Inclusief Groep zowel maatschappelijk als financieel al jaren een uitmuntend resultaat neer te zetten.

Over de Nationale Business Succes Award
De Nationale Business Succes Award nomineert sinds 2011 jaarlijks de beste bedrijven van Nederland in specifieke branches op basis van strenge selectiecriteria. Elk jaar worden Succes Awards toegekend aan genomineerde ondernemingen, die volgens de onafhankelijke vakjury excellente resultaten hebben bereikt en daarmee een lichtend voorbeeld zijn van succesvol ondernemen. De Nationale Business Succes Award is de eerste en de enige jaarlijkse ondernemersprijs van Nederland, toegankelijk voor alle kerngezonde ondernemingen.

Missie

De missie van de Nationale Business Succes Award is tweeledig: het delen van actuele innovaties en kennis over de succesfactoren van ondernemingen in Nederland via (crossmediale) aandacht, als ook het versterken van het succes, de merkbekendheid en de company pride van de genomineerde ondernemingen via een open ondernemersprijs en het platform van de nationale Business Succes Award.

De huidige editie van Nationale Business Succes Award, (2015) inclusief het aanverwante tv-programma De Succesfactor, is gestart in februari en wekelijks te volgen op RTL 7, zondag 12:55 uur tot einde 2015. De conceptgerechtigde van de Nationale TV Succes Award is TV Media Partners. De herhaling van de uitzending op 31 mei is terug te zien op zaterdag 6 juni om 13.25 uur.