Inschrijvingen stromen binnen

ERMELO/HARDERWIJK/VELUWE - Op zondag 13 september wordt het wielerevenement de Waterfront Tour voor de tweede keer gehouden. De inschrijvingen stromen inmiddels binnen. Vanaf de rand van het Waterfront van Harderwijk kan jong en oud, recreatieve fietser en sportieve fietser, genieten van zorgvuldig uitgestippelde routes over de mooie Veluwe.

Voor fanatieke wielrenners is begeleiding door motorfietsers geregeld. Er zijn routes van 30 of 50 km (recreatief) en de sportieve rijders hebben een tocht van 80 of zelfs 120 km in het vooruitzicht. Alle deelnemers kunnen lunchen bij Kasteel Essenburgh in Hierden. Bij de finish van deze machtig mooie fietstocht wacht een heerlijke barbecue voor diegenen die zich daarvoor aanmelden. Vanaf 15.00 uur kunnen deelnemers gratis het Dolfinarium bezoeken op vertoon van het Waterfronttour-armbandje.

Gezinsleden/vrienden die niet meefietsen maar die dag wel in Harderwijk willen doorbrengen zijn diverse aantrekkelijke activiteiten binnen handbereik zoals het Stadsmuseum, Open Monumentendag met stadswandelingen en natuurlijk de binnenstad met haar terrasjes. Of maak er een heel weekend van met een overnachting in bijvoorbeeld Hotel Baars of Bungalowpark Het Verscholen Dorp. Meer informatie hierover vindt u op www.waterfronttour.nl. Via deze site kunt u zich ook inschrijven voor deelname.