Oorkonde voor lid Dindoa

ERMELO - ERMELO- In de ledenvergadering van Dindoa werd Titia Wagenaar tot ere-lid benoemd van de korfbalvereniging. Zij kreeg een oorkonde met de vermelding, dat het bestuur en de leden haar tot ere-lid benoemen vanwege haar 50-jarig lidmaatschap.

Mevrouw Titia Wagenaar was jarenlang actief als wedstrijdsecretaresse. Nog steeds is zij langs de lijn te vinden bij de wedstrijden van kinderen en kleinkinderen. In diezelfde vergadering kregen Daniƫl de Bruijne en Marnix Jonker het speldje van 25-jarig lidmaatschap opgespeld.

Afscheid werd genomen van Marijke Jonker van Lenthe. Na negen jaar in het bestuur te hebben gezeten, stopt zij met haar werkzaamheden. De afgelopen twee jaren was zij actief als secretaris, daarvoor was zij verantwoordelijk voor de Public Relations voor de vereniging.
Voorzitter Gert de With was blij als haar opvolger Edith Foppen te kunnen presenteren. Edith Foppen is doorgaans op het korfbalterrein aanwezig als supporter bij de wedstrijden van haar dochter. Nu zal zij zich ook bestuurlijk voor Dindoa gaan inzetten.