Samen met DutchITrunners naar New York

ERMMELO - Ronald Ederveen (53) uit Ermelo heeft samen met DutchITrunners de New York marathon gelopen waarbij zij 16.524,-  euro hebben opgehaald voor het KWF. Samen met een zestal collega's uit de ICT branche ging hij op 29 oktober naar New York.

Op vrijdag werden de startnummers opgehaald en de laatste inkopen gedaan. Zaterdagochtend was er nog een korte verkenningsloop georganiseerd in het finishgebied, daarna werd de hotelkamer opgezocht om vooral te rusten voor de dag van de waarheid. Op zondagochtend was het zover. Om 6 uur vertrok de bus naar het startgebied op Staten Island en begon het grote wachten. Om 10.10 uur klonk het startschot. Na 3 uur en 40 minuten genieten van de vele aanmoedigingen op het zware parcours was Ronald bij de finish in Central Park.

Vette cheque

Op dinsdag waren de DutchITrunners weer terug op Schiphol en werd direct bij aankomst een vette cheque uitgeschreven en overhandigd aan een vertegenwoordigster van het KWF. Er kan nog steeds gedoneerd worden op acties.kwf.nl t.n.v. DutchITrunners. De volgende marathon staat alweer gepland, op 3 april 2016 loopt Ronald de marathon van Parijs!