Uitslag bijna kopie van eerste wedstrijd

ERMELO - Zaterdag 21 november zwommen de synchroonzwemsters van ZEW hun tweede figurenwedstrijd van dit seizoen in Zwembad "Sportstad" in Heerenveen. De uitslag is bijna een kopie van de eerste wedstrijd, vorige maand.

In Categorie 2 behaalde Jamilla Kuiper, net als bij de eerste wedstrijd, een zilveren medaille. In Categorie Age 1 eindigde Karlijn van de Kolk (uit Harderwijk)wederom als derde wat haar een bronzen plak opleverde. In dezelfde categorie werd Ilyana Guliker 14e. In de categorie Age 2, die bijna 80 deelnemers telde, eindigde Sofieke Karssen (uit Harderwijk) op een verdienstelijke 18e plaats in het klassement.
In de categorie Junior greep Esther van der Deijl net naast de medailles, zij werd 4e. Marilou de Gans eindigde op de 10e plaats, Jildou Harder en Sofieke Karssen werden 20e en 21e. Een prima prestatie! Ook in de hoogste categorie Senior werd door ZEW gezwommen. Marilou de Gans en Esther van der Deijl presteerde prima met een 15e en 29e plaats. De volgende figurenwedstrijd staat 6 februari 2016 op het programma, dan in Raalte.