Soccer Partners biedt leerzame en unieke beleving

ERMELO - Soccer Partners biedt een leerzame-, plezierige-, unieke- én betrouwbare voetbalbeleving aan voor kinderen, meisjes en jongens. De voetbal driedaagse (dagelijks van 10:00 – 16:00 uur) vindt plaats van maandag 2 mei tot en met woensdag 4 mei in de meivakantie op sportpark de Adelaar bij FC Horst.

Alle jongens en meisjes van 5 t/m 14 jaar zijn welkom bij de voetbal driedaagse van Soccer Partners. Het maakt niet uit of het kind wel of niet op voetbal zit. Om veel plezier en een betrouwbaar leerklimaat te hebben, is er sprake van individuele begeleiding én wordt er een vaste trainer per groep aangesteld. De groepen worden ingedeeld op leeftijd, niveau en eigen wensen. Het is namelijk mogelijk om bij vriendjes of vriendinnetjes te worden ingedeeld, wanneer dit aangegeven wordt.

De kosten voor deelname in de meivakantie bedragen € 99,- per kind.

Wat krijgt het kind hiervoor?
De deelnemers krijgen verschillende oefenvormen aangeboden die bestaan uit techniekvormen (schijn en passeerbewegingen, kleine partijspelen), pass- en trapvormen, afwerkvormen én een zeskamp. Naast de trainingen op het veld krijgen de deelnemers meerdere malen drinken, tussendoortjes, een gezonde lunch én een officieel Soccer Partners certificaat.

Genoeg redenen
Bovendien zijn er individuele prijzen te winnen en beleven kinderen zo hun voetbaldagen van hun leven. Daar waar Stef Nijland, Thomas Bruns en Jop van der Linden regelmatig aanwezig zijn bij een editie van de Soccer Partners voetbal driedaagse, krijgen de deelnemers bij deze editie wederom de kans om een vraag te stellen aan een mystery guest! De mystery guest gaat met het kind op de foto, geeft training en zet zijn handtekening op een eigen professioneel Nike – voetbalshirt. De meisjes en jongens krijgen een officieel Nike-trainingstenue mee naar huis. Soccer Partners biedt haar deelnemers de mogelijkheid om tegen een laag tarief een eigen te laten drukken op het trainingsshirt. Genoeg redenen om de jongens en meisjes in te schrijven voor de Soccer Partners voetbaldagen.

Meer informatie of aanmelden?
Ga naar www.soccerpartners.nl om uw zoon of dochter in te schrijven. Na inschrijving ontvangen de deelnemers per omgaande een bevestiging (vol = vol). Voor verdere vragen kan men mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.