Middelbare Meiden in De Dialoog

ERMELO - Met hun voorstellingen 'Een illusie rijker' en 'In de Steigers' stonden de Middelbare Meiden twee keer eerder in De Dialoog. Even hebben ze overwogen om te stoppen, maar ze zijn er nog. Spetterender dan ooit.

Met hun 10-jarig jubileumprogramma 'MEIDEN met BALLEN', gelardeerd met pareltjes uit eerdere programma's, willen zij dit graag laten zien, want het is mooi geweest, 't is nu of nooit, erop of eronder, genoeg, fini, basta, afgelopen! De belabberde conditie kan toch echt veel beter en de overtollige kilo's móéten eraf! De Middelbare Meiden gaan er nu meteen iets aan doen en wel direct...met ingang van morgen!

Dynamische voorstelling
De Middelbare Meiden staan garant voor een dynamische voorstelling met een hoog niveau aan tekst, muziek en spel in een vorm die doet denken aan het ensemblecabaret van de jaren zeventig, waarmee ze een groeiende groep cabaretliefhebbers blijken aan te spreken. De Middelbare Meiden bestaan uit: Annemarie Henselmans en Hanny Kroeze en de musici Rob Roeleveld en Rob Hogenkamp. Met elkaar zijn ze goed voor meer dan 100 jaar cabaretervaring. www.middelbaremeiden.nl

Zaterdag 9 januari 2016, De Dialoog in Ermelo, aanvang 20.15 uur, toegangsprijs € 16,50 (inclusief pauzedrankje).

Kaartverkoop iedere dinsdagmorgen van 10.00-12.00 uur en elke donderdag van 14.00-20.00 uur en een uur voor aanvang van de voorstelling aan de kassa van De Dialoog in Ermelo.
Reserveren kan ook via www.theaterdialoogermelo.nl