Op slimme manier met geld om gaan 

- ADVERTORIAL -

ERMELO/HARDERWIJK - Wie zijn financiën wil ordenen, zijn inkomsten wil verruimen en zijn uitgaven reduceren, kan voortaan terecht bij Vermeer Budgetcontrol.

Veluwe- Vermeer Budgetcontrol,  bedrijf voor budgetcoaching, is gevestigd in Harderwijk. Het bedrijf is opgericht door Martin Vermeer vanuit een maatschappelijke betrokkenheid bij mensen met een hulpvraag. Doel van coach Martin Vermeer is de regie bij de cliënt te houden en ondersteuning te bieden waar de cliënt dat nodig heeft.

Zichtbaar

Martin Vermeer heeft inmiddels een eigen website en is actief op social media, maar ook achter de schermen. ,,Voordat een bedrijf daadwerkelijk van start kan kan, moet er veel worden geregeld, maar nu is het eindelijk zo ver'', aldus Vermeer. Hij hoopt vanuit zijn maatschappelijke betrokkenheid veel mensen in de omgeving te kunnen helpen bij het ordenen van hun financiële administratie en ervoor te zorgen dat de financiën in balans zijn. Vermeer:  ,,Hiervoor zijn inkomensverruimende maatregelen nodig, maar er wordt ook samen met de cliënt gezocht naar een slimme manier om met geld om te gaan.''

Hulpverlening

Vermeer trekt zich het lot van anderen aan, dat blijkt niet alleen uit zijn carrière in de zorg, maar ook uit zijn functies in de hulpverlening, zoals bij de brandweer en evenementen hulpverlening. De drijfveer om een dergelijk bedrijf op te starten is mede door de eigen situatie ontstaan. Onder meer door veranderingen in onder andere de gezinssamenstelling, wisselende inkomsten et cetera, weet hij uit eigen ervaring hoe het is dat de maand soms langer duurt dan er geld op de bankrekening aanwezig is. Vermeer besloot daardoor een studie te gaan doen voor budgetcoach, om kennis op te doen over de mogelijkheden op financieel gebied, alsmede op het gebied van coaching.

Moeilijk

Als geen ander begrijpt Vermeerd dat een eerste stap moeilijk is. ,,Er is veel moed voor nodig om naar iemand toe te gaan voor hulp, maar anderzijds kan het enorm helpen om verder te kunnen in het leven.'' Vermeer adviseert mensen dan ook het leven weer perspectief te geven. ,,Schroom niet en neem gerust contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 0621844565. Het eerste gesprek is volledig gratis.''

Website: www.budgetcontrol.eu