50 jaar Bedrijvenkring Ermelo

ERMELO - De Bedrijvenkring Ermelo (BKE) bestaat dit jaar 50 jaar. Als jubilaris én gastheer van de maandag 12 januari gehouden nieuwjaarsreceptie blikte BKE vooruit op lokale en regionale ontwikkelingen.

BKE-voorzitter Heimen van Diest nam de honneurs waar tijdens de traditionele nieuwjaarsreceptie voor leden, partners en relaties van BedrijvenKring Ermelo, Bedrijvenkring Harderwijk, VNO/NCW Noord-Veluwe en De Maatschappij in het Auditorium Klein Vanenburg in Putten. De initiatiefnemers mochten zich verheugen in veel belangstelling voor de receptie die werd opgeluisterd door Mrs. Netherlands Universe 2015: de altijd zeer charmante Ermelose Sophia de Boer en Goat Music.

Heimen van Diest deelde onder meer het goede nieuws met het publiek dat het consumentenvertrouwen weer in de lift zit. "De economie trekt hierdoor na een lange periode van recessie weer aan." Evenzogoed ziet hij ondernemend Noordwest Veluwe en de overheden voor een aantal belangrijke uitdagingen staan. lees verder op www.ermelo.nieuws.nl