St vd Brink uit Ermelo gecertificeerd

ERMELO - Steven vd Brink is als eerste logistieke dienstverlener in agri, food en feed door TÜV Nederland gecertificeerd voor de nieuwe ISO 9001:2015 norm. Op 30 maart 2016 is het certificaat door Jaap-Jan Brugman Business Developer Agrifood TÜV Nederland uitgereikt aan Gerrit Jan Mulder directeur van St vd Brink.

Als betrokken en innovatieve familieonderneming stelt  St vd Brink de klant centraal waarbij  het proces continu wordt verbetert. Al snel nadat bekend was dat er een nieuwe ISO9001 norm zou komen, is Henk Jan Schuiteman, kwaliteitsmanager van St vd Brink, samen met de adviseur gestart met het opstellen van het nieuwe kwaliteitsmanagementsysteem. Danny Ritzky van Ritzky Organisatieadvies uit Amsterdam heeft veel tijd en energie gestoken om St vd Brink te helpen bij het nieuwe kwaliteitsmanagementsysteem voor al haar locaties. Hiermee is St vd Brink nog beter voorbereid op de toekomst.

Al 70 jaar rijdt St vd Brink voor gerenommeerde food- en non-foodretailers, voor diervoeder- en melkpoederproducenten en voor klanten in andere sectoren.St vd Brink beschikt over circa 780 medewerkers, 480 trekkende voertuigen en meerdere eigen logistieke warehouses verspreid over heel Nederland. Dit alles om de klant zo goed mogelijk te (blijven) bedienen. St vd Brink is naast ISO9001, ook gecertificeerd voor GMP+ en Lean & Green. Zie ook www.stvdbrink.nl

TÜV Nederland heeft de beschikking over een uitgebreid team met ervaren auditoren die gezamenlijk een breed aanbod aan certificeringen in agri, food en feed op het gebied van o.a. voedselveiligheid  Er is een overgangsperiode tot 2018 voor bedrijven om over te stappen naar de nieuwe norm.