Weg schoongemaakt

ERMELO - De snelweg A28 is sinds een half uur weer open na een urenlange afsluiting bij Harderwijk en Ermelo. De weg ging vanmorgen dicht na een dodelijk ongeluk. Het kostte veel tijd om de weg schoon te maken. Er ontstond een kilometers lange file nabij Strand Horst en het verkeer werd geadviseerd om te rijden via onder meer Apeldoorn.

Lees meer...

Bij oversteken aangereden door automobilist

ERMELO - Een jongen en een meisje zijn zondag in alle vroegte overleden na een verkeersongeval in Ermelo. Het gaat om een zeventienjarige jongen uit Putten en een achttienjarig meisje uit Amersfoort.

Lees meer...

Foto gedeeld op social media

ERMELO/HARDERWIJK  - Een 22-jarige man uit Ermelo heeft zich donderdagochtend 21 januari gemeld nadat zijn foto woensdagavond gedeeld werd via Bureau GLD, het opsporingsprogramma van Omroep Gelderland. De man was gefilmd toen hij pinde met een gestolen pas.

Lees meer...

Eenzijdig ongeval aan de Flevoweg

ERMELO - Op de N302, de Flevoweg bij Ermelo, is donderdagmiddag een ernstig ongeluk gebeurd. Een vrouw raakte gewond nadat ze met haar auto tegen een boom botste.

Lees meer...

Inval in woning Putten

VELUWE/PUTTEN - Een Puttenaar wordt verdacht deel uit te maken van een internationale bitcoinbende. Dat meldt Omroep Gelderland. Tijdens een groot internationaal onderzoek hiernaar werd dinsdag onder meer een inval gedaan in een woning in Putten en werd een persoon aangehouden voor witwassen.

Lees meer...

Twee mannen aangehouden

ERMELO - De politie in Ermelo heeft vanmorgen twee mannen uit Amsterdam aangehouden van een inbraak bij Chinees restaurant De Wok in het dorp. De mannen werden gevonden met de politiehelikopter. Twee andere verdachten zijn nog op vrije voeten.

Lees meer...

Politie vindt fietsen bij huisje in Hulshorst

HULSHORST - Bij een vakantiehuisje in Hulshorst heeft de politie gestolen fietsen gevonden. De agenten kwamen op het spoor van het huisje na een diefstal van een fiets in Nunspeet. De fiets was op Marktplaats aangeboden en een familielid had opgemerkt dat de fiets in Hulshorst stond.

Lees meer...

Drie mannen uit Almere aangehouden

ERMELO - Zaterdagavond 7 november, heeft de politie drie mannen uit Almere (27, 19 en 18 jaar) aangehouden op verdenking van poging woninginbraak aan de Lange Haeg in Ermelo.

Lees meer...

Man aangehouden uit Ermelo

ERMELO -  Zaterdagochtend heeft de politie een 37-jarige man uit Ermelo aangehouden voor het wegrijden na een verkeersongeval en rijden onder invloed. De automobilist werd door een getuige gevolgd en deze informeerde de politie over de rijrichting.

Lees meer...

Politie maakt einde aan feestje in tunnel

ERMELO/HARDERWIJK - De politie heeft vannacht een eind gemaakt aan een illegaal en luidruchtig feestje in een fietstunnel tussen Harderwijk en Ermelo aan de Groene Zoomweg. Dat meldt wijkagent Jelle van Heerikhuize op Twitter.

Lees meer...