Energiecafé op 20 april 2016 in De Dialoog

ERMELO -  In Ermelo staat april in het teken van energie en duurzaamheid. Wordt dinsdagavond 12 april het Eerste Politieke Café van de Bibliotheek van Ermelo gehouden in De Dialoog (19.30 uur ) met als deelnemers politici, bedrijfsleven en het publiek, op woensdag 20 april is het de beurt aan de gemeente. De gemeente Ermelo nodigt inwoners graag op 20 april uit voor een ontmoeting rond het thema duurzaam Ermelo. Denken, doen, inspireren, realiseren, innoveren: zomaar een aantal woorden die weergeven waar het Energiecafé voor staat. Samen met tal van andere Ermeloërs in ieder geval één avond de Ermelose 'denktank' zijn op weg naar een duurzaam Ermelo. Wethouder Jan van Eijsden: 'Ik kijk er naar uit om met elkaar in gesprek te gaan over de duurzame toekomst van ons dorp.'

 Marcel Bullinga, futurist en trendwatcher, geeft met een flinke dosis duurzaamheid en humor in een snel tempo een blik op een duurzame toekomst; met #trends#toekomst#innovatie#klimaat #energie#economie als sleutelbegrippen. Als 'dagvoorzitter' laat hij u kort kennismaken met enthousiaste Ermeloërs van alle leeftijden. Zij hebben al de nodige duurzame wapenfeiten op hun naam staan; of brengen u juist op ideeën die u eigenlijk al lang had. Natuurlijk is er volop ruimte om met elkaar in gesprek te gaan. In twee rondes kunt u aanschuiven bij diverse tafels. Daarnaast vragen wij u met behulp van individuele stemkastjes uw mening te geven over tal van onderwerpen.

Aanmelden
Doen: kies voor een actieve bijdrage aan duurzaam Ermelo. Kom op 20 april naar De Dialoog (naast het gemeentehuis), inloop vanaf 17.30 uur, het programma start om 18.00 uur en duurt tot circa 21.15 uur; het eten staat voor u klaar! Wij willen natuurlijk graag weten of u erbij bent, zodat wij rekening kunnen houden met uw komst. Meld u zich daarom aan via www.ermelo.nl/duurzaamheid of bel met 03421 567 321.