Eend bij nacht

Wereldbol met eend cadeau van ondernemer

ERMELO -  En dan kom je 's avonds thuis en zie je ineens een vreemde eend op de rotonde aan de Kolbaan/Julianalaan. Op een verlichte wereldbol. Een fantastisch gezicht na al die maanden van treurige leegheid. Een cadeau van de Ermelose 'eendenkoning' Gertjan Tomassen en een aanwinst voor dit deel van Ermelo.

 Het kunstwerk arriveerde aan het begin van vrijdagavond, onder begeleiding van de drie stoere motormuizen Aalt van de Mheen, Jan Loedeman en Ton Waaijer, met behulp van een truck met oplegger  voor plaatsing op de rotonde Kolbaanweg/Julianalaan.

De wereldbol is een cadeau van het eendenbedrijf Tomassen Duck-To. De wereldbol verbeeldt het bedrijf als speler op de wereldmarkt met er prominent bovenop geplaatst een pekingeend. Zodra het begint te schemeren licht de wereldbol op en en markeren rode lampjes de wereldsteden. Op de hele korte termijn wordt het groen in orde gemaakt door Kok Groenvoorziening die ook furore maakt met het onderhoud van de zogenaamde schaapjesrotonde op de kruising Putterweg/ Hamburgerweg/Ericalaan. Lees verder op www.ermelo.nieuws.nl