Zondag 1 mei gaat hoogseizoen van start

ERMELO/REGIO - Op zondag 1 mei aanstaande gaat het hoogseizoen officieel van start op de Veluwse recreatiegebieden van Leisurelands: Strand Horst, Strand Nulde, Zandenplas en Zeumeren. Er is hard gewerkt om de recreatiegebieden gereed te krijgen voor het hoogseizoen dat loopt tot 1 oktober. Het bezoek aan de recreatiegebieden is gratis, alleen voor het parkeren betaalt u parkeergeld.

Volop activiteiten en leuke evenementen
Wat is er nu fijner dan spelen op de leukste speelstranden van de Veluwe? Op Zeumeren en op Strand Nulde zijn vele speeltoestellen voor kinderen. Of lekker zonnen en neem een verkoelende duik op een warme dag. Paviljoen Zeumeren heeft een groot terras aan het water en de locatie biedt diverse golfactiviteiten: shortgolf, midgetgolf of footgolf. De watersporter kan zijn hart ophalen bij Waterski Zeumeren om te waterskiën en te wakeboarden en op Strand Horst-Noord zijn surf- en kitesurflessen te volgen bij Telstar Surf. Vanaf dit voorjaar kan er ook overnacht worden in de nieuwe surfherberg van Telstar Surf. Verder vinden er gedurende het seizoen meerdere evenementen plaats op de gebieden. Op Strand Nulde vindt van 29 april tot en met 3 mei Soul Survivor, christelijk jongerenfestival, plaats en op 8 en 9 juli Beachpull (tractorpulling).

Parkeertarief
Het parkeertarief bedraagt € 4,00 per dag voor voertuigen tot 6 meter en € 8,- voor voertuigen van 6 tot 15 meter. Op Strand Horst-Noord en Surfoever Hoge Bijssel blijven de huidige tarieven van € 5,- per voertuig tot 6 meter en € 10,- per voertuig van 6 tot 15 meter gelden. Indien u vaker gaat, is een parkeerpas het overwegen waard. Via www.leisurelands.nl is deze te koop. De parkeerpas is geldig op 18 recreatiegebieden van Leisurelands en kost € 45,00 bij een bestelling via de website. Tot 1 mei profiteert men nog van de voorverkoopactie. De parkeerpas kost dan slecht € 39,50 via de website.

Geen honden
Tijdens het hoogseizoen zijn honden niet toegestaan op de recreatiegebieden van Leisurelands. Vanaf 1 oktober zijn honden weer van harte welkom.

Meer informatie over Leisurelands op www.leisurelands.nl.