Inwoners mogen weer stemmen

ERMELO - Er komen weer verkiezingen aan, maar deze keer hoeft u niet naar de stembus. Vanaf deze week kunnen de inwoners van Ermelo en omgeving weer stemmen op de Mooiste Winkel en de Beste Ondernemer. De verkiezing bestaat uit twee rondes, waarbij in de eerste ronde, die zal duren tot en met 7 mei, genomineerd kan worden in beide categorie├źn.

In de tweede ronde, vanaf 14 mei zullen de winkels en ondernemers onderling de strijd aan gaan om de meeste stemmen, te winnen. Naast de publieksstemmen zal een jury, bestaande uit professionals van verschillende disciplines, kritisch meekijken wie deze eervolle titels in 2016 mag dragen. De stemmen van de jury en het publiek wegen even zwaar.

De winnaars van vorig jaar Nero de Boer van Nero Barbershop (beste ondernemer) en Elise Walinga van Riemer&Walinga Boekverkoopers (mooiste winkel), zullen dit jaar plaatsnemen in de jury die verder bestaat uit o.a. wethouder Esther Heutink, Lex de Jong namens de Rabobank en Bart Willemsen namens het Centrummanagement. De criteria waar zowel de jury als het publiek hun stem op kunnen baseren, zijn voor de Mooiste Winkel: presentatie algemeen, sfeer en assortiment. Voor de Beste Ondernemer geldt: ondernemers- en vakmanschap, gastvrijheid en klantgerichtheid en marketing en promotie.

Het stemmen op de genomineerden start op 14 mei. Hou daarom de CME Facebookpagina in de gaten om op de hoogte te blijven van actuele informatie.