Koninklijke onderscheidingen voor Ermeloërs

ERMELO - Burgemeester André Baars heeft vanmorgen, dinsdag 26 april,  in de theaterzaal van De Dialoog acht Ermeloers onderscheiden als Lid in de Orde van Oranje Nassau. Eén Ermeloer wordt vanavond thuis verrast omdat deze van het vakantieadres terugkeert.

Traditioneel waren de lintjesdragers in spe met veel list en bedrog naar De Dialoog gelokt om verrast te worden in de theaterzaal die bomvol zat met familie en vrienden. Burgemeester André Baars spelde de volgende Ermeloers de versierselen op:

De heer C.W.M. Verheij 
De 77-jarige Ermeloer heeft zich onder meer zeer verdienstelijk gemaakt op kerkelijk gebied en bij Veluwe FM. Tot op heden zet Verheij zich muzikaal erg in voor een ander.

De heer H.J. van Bruggen
De heer van Bruggen (61) werd Koninklijk gewaardeerd om zijn waslijst aan vrijwillige betrokkenheid, zowel ten gunste van het bedrijfsleven, politiek als sociaal maatschappelijk.

Mevrouw L.W.G.Kroon-Boersma
De 68-jarige Ermelose was kerkelijk actief, is wijkhoofd en collectant voor de Hartstichting tot pastoraal medewerker bij de Gereformeerde kerk Ermelo. Lees verder op www.ermelo.nieuws.nl