Schitterende tocht uitgestippeld

ERMELO  - Nog meer dan de voorgaande zes edities, wordt de MolenTourTocht (MTT) die zaterdag 28 mei wordt verreden, een toprit. Frans Callenbach en Harry Boonstra is het namelijk wéér gelukt een schitterende tocht uit te stippelen in de omgeving met een lengte van ongeveer 130 kilometer.

Oren naar de MTT? Schrijf je dan nu in via deze LINK. De organisatoren verzekeren deelnemers een dag vol vermaak, waarbij de prachtigste plekjes worden aangedaan, waarvan je het bestaan niet wist. Mét culinaire tussenstops bovendien. De lunch wordt zelfs geserveerd in een heuse kasteeltuin wat synoniem staat voor een vleugje romantiek tijdens de zevende MTT. Bovendien maakt het wedstrijdelement de tourtocht extra avontuurlijk, want de equipes rijden de route volgens het 'bolletje-pijltje' systeem. Waarbij uiteenlopende vragen een ware uitdaging zijn voor voertuig en bestuurder.

Eigenlijk is de inmiddels befaamde tourtocht een avontuur voor jong en oud, vindt de organisatie. Een gezellig hoogtepunt voor het hele gezin kan het zelfs zijn. Als de deelnemers maar in het bezit zijn van een bijzondere auto. Dat varieert van klassieke automobielen tot cabrio's, Lamborghini's tot Porche's, lelijk eendjes (Citroen 2CV) tot rugzakjes (Fiat 500), tractors tot legerjeeps. Lees verder op www.ermelo.nieuws.nl