Derde editie moet eerst financiƫn gladstrijken

ERMELO - De derde editie van Groevenbeek Klassiek vindt op vrijdag 26 augustus om 20.15 uur plaats in de tuin van landgoed Oud Groevenbeek. De voorbereidingen lopen voorspoedig. Het bestuur moet echter op het gebied van de financiƫn nog een eindsprint trekken.

Er rest namelijk nog een gapend gat van 17.000 euro in de begroting. Een gat waarvoor het bestuur een dringend beroep doet op het bedrijfsleven. Sponsoren met hun relaties kunnen rekenen op een ontvangst via de rode loper en een sfeervol avondje uit met een hapje en een drankje en andere heerlijkheden. Beheerder van het landgoed, Natuurmonumenten, stelt zelfs de suites voor een overnachting tegen een gereduceerde prijs ter beschikking.

Bovendien kunnen particulieren al vanaf 25 euro vriend worden van Groevenbeek Klassiek. Wie sponsort voor 50 euro krijgt er bovendien een zitplaats bij en voor 75 euro twee stoelen. Voor de overige bezoekers geldt namelijk dat ze hun eigen zitje of kleedje moeten meenemen. Lees verder op www.ermelo.nieuws.nl

Voor alle informatie: www.groevenbeekklassiek.nl

 

Voor alle informatie: www.groevenbeekklassiek.nlVoor alle informatie: www.groevenbeekklassiek.nl