PE gaat het vragen aan de Ermeloërs

ERMELO - Fietsparkeerplaatsen zijn minstens net zo belangrijk als parkeerplaatsen voor auto's. Zijn er genoeg van deze parkeerplaatsen voor de fietsen? Staan ze op de juiste plaats? Is er welllicht behoefte aan een overdekte fietsenstalling?

Allemaal vragen die beantwoord moeten worden voor het nieuwe parkeerbeleidsplan van de gemeente Ermelo vastgesteld kan worden. Voor het eerst is er in dit parkeerplan ook echt aandacht voor de fiets. Als groene, duurzame gemeente is het immers belangrijk om mensen te verleiden om de fiets te pakken in plaats van de auto op de momenten dat dit mogelijk is.

Op zaterdag 25 juni zullen (raads)leden van Progressief Ermelo bovengenoemde en andere vragen stellen aan de bezoekers van het centrum. Om zoveel mogelijk mensen te kunnen spreken zullen zij van 14.00 – 16.00 uur op verschillende plaatsen in het winkelgebied zijn met een korte vragenlijst. De op deze manier door Progressief Ermelo verzamelde informatie zal gebruikt worden bij de voorbereidingen van het nieuwe parkeerbeleidsplan.

Mocht u zaterdagmiddag niet in de gelegenheid zijn om naar het centrum te gaan dan kunt ook uw mening laten weten via e-mail, Facebook, Twitter en natuurlijk telefonisch. Alle contactgegevens kunt u vinden op  www.progressiefermelo.nl