Soccer Partners biedt leerzame en unieke beleving

ERMELO - Soccer Partners biedt een leerzame-, plezierige-, unieke- én betrouwbare voetbalbeleving aan voor kinderen, meisjes en jongens. De voetbal driedaagse (dagelijks van 10:00 – 16:00 uur) vindt plaats van maandag 2 mei tot en met woensdag 4 mei in de meivakantie op sportpark de Adelaar bij FC Horst.

Lees meer...

Door Arkemheense polder

ERMELO/REGIO - Voor de liefhebbers houdt Loopgroep 2000 zaterdag 12 december een mooie en koude polderloop  vanuit Nijkerk langs het Junckerpad, door de Arkemeense Polder onder de dijk langs naar gemaal Hertog Reijnout en over de zeedijk en door de polder weer terug. De jeugdlopen en de 5 km keren eerder weer terug. Een prachtige loop voor iedereen voor de 12e keer georganiseerd door Loopgroep2000.

Lees meer...

Zaterdag 12 december, start Muzenhof

ERMELO - Zaterdag 12 december organiseert de Veluwse Wieler Vereniging de laatste van haar drie Ermelose ATB tochten over terreinen die voorheen niet toegankelijk waren. Dankzij de goede samenwerking met Staatsbosbeheer, Natuurmonumenten, het Geldersch Landschap en de Gemeente Ermelo is dit weer mogelijk gemaakt.

Lees meer...

Uitslag bijna kopie van eerste wedstrijd

ERMELO - Zaterdag 21 november zwommen de synchroonzwemsters van ZEW hun tweede figurenwedstrijd van dit seizoen in Zwembad "Sportstad" in Heerenveen. De uitslag is bijna een kopie van de eerste wedstrijd, vorige maand.

Lees meer...

Wedstrijd geannuleerd wegens extreem hoge luchtvochtigheid

ERMELO - Vandaag, zondag 8 november, werd geen eerste zaalwedstrijd gespeeld door Dindoa 1 tegen Rheko1. Vanwege de hoge temperatuur in combinatie met een extreem hoge luchtvochtigheid, kreeg Dindoa te maken met een vochtaanslag op de vloer waardoor deze erg glad werd.

Lees meer...

Samen met DutchITrunners naar New York

ERMMELO - Ronald Ederveen (53) uit Ermelo heeft samen met DutchITrunners de New York marathon gelopen waarbij zij 16.524,-  euro hebben opgehaald voor het KWF. Samen met een zestal collega's uit de ICT branche ging hij op 29 oktober naar New York.

Lees meer...

Marathon van New York volbracht

ERMELO - Jan Marien Evers heeft de marathon van New York volbracht. Hij heeft de ruim 42 km afgelegd binnen de 4 uur. Maar Jan Marien heeft niet alleen een persoonlijke prestatie neergezet, maar ook ruim 4000 euro bij elkaar gebracht voor de CliniClowns.

Lees meer...

Eerste figurenwedstrijd beloond met medailles

ERMELO -  Zaterdag 31 oktober zwommen de synchroonzwemsters van ZEW hun eerste figurenwedstrijd van dit seizoen in Zwembad "de Vrolijkheid" in Zwolle. ZEW deed aan vijf categorieën mee. In Categorie 2 behaalde Jamilla Kuiper een zilveren medaille, een geweldige prestatie.
In Categorie Age 1 eindigde Karlijn van de Kolk (uit Harderwijk)als derde wat haar een bronzen plak opleverde. In dezelfde categorie werd Ilyana Guliker 16e. Beide zwemsters zwommen voor de eerste keer mee in deze categorie.

Lees meer...

Grandioze jubileumweek

ERMELO- Voor hun activiteiten in de grandioze jubileumweek van begin september kregen de organisatoren van dit festijn de felbegeerde activiteitenbeker van Dindoa. Tijdens de ledenvergadering werd de wisselbeker van de vereniging uitgereikt door voorzitter Gert de With.

Lees meer...

Oorkonde voor lid Dindoa

ERMELO - ERMELO- In de ledenvergadering van Dindoa werd Titia Wagenaar tot ere-lid benoemd van de korfbalvereniging. Zij kreeg een oorkonde met de vermelding, dat het bestuur en de leden haar tot ere-lid benoemen vanwege haar 50-jarig lidmaatschap.

Lees meer...

Dankzij subsidie van Belle10 fonds

ERMELO - Sinds september 2013 voetballen jongeren van 6 tot 13 jaar met een beperking samen in een team. Zij spelen bij voetbalvereniging FC Horst onder begeleiding van een combinatiefunctionaris/trainer vanuit de gemeente Ermelo. De voetbalgroep kreeg op woensdagmiddag 14 oktober nieuwe kleding dankzij een subsidie van het Belle10 fonds van ARS Donandi.

Lees meer...