Vee op de catwalk in Ermelo

ERMELO - Trotse veehouders showen hun kalfjes, pinken, vaarzen en koeien tijdens de 'Miss Koe verkiezing' op vrijdag 15 april om 20.00 uur bij Fa W Timmer & Zn aan de Nijkerkerweg 95-97 in Ermelo. De entree is gratis.

Lees meer...

Talent van Ermelo mag eigen kunsten laten zien

ERMELO – Tijdens het schaapscheerdersfeest bij de schaapskooi Ermelo op zaterdag 4 juni 2016, worden twee gezellige activiteiten gehouden: een Open Podium en een Hobbymarkt. Deelname aan het Open Podium is geheel gratis. Het enige wat gedaan moet worden is jezelf opgeven om mee te doen. Voor de Hobbymarkt wil je misschien wel een kraam huren. Dat kan voor 20 euro per overdekte kraam. Heb je geen kraam nodig dan is deelname gratis.

Lees meer...

Theatergroep op de planken van De Dialoog

ERMELO - De Ermelose Theatergroep Spiegel komt op vrijdag 4 en zaterdag 5 maart met haar jaarlijkse toneelvoorstelling op de planken van Theater De Dialoog in Ermelo.

Lees meer...

Concert in 't Keerpunt

ERMELO - Donderdagavond 11 februari 2016 met de klokslag van Peter om 19.00 uur klonken de instrumenten met volle klank in de sporthal 't Keerpunt op 's Heerenloo waar weer een gezellige ontmoeting plaatsvond tussen de jeugd van Excelsior en Showband Doe Maar.

Lees meer...

Leuke voorstelling voor kinderen in De Dialoog

ERMELO - In de voorjaarsvakantie een mooie familievoorstelling in het theater De Dialoog. Deze voorstelling is bijzonder geschikt voor de leeftijd van 4 t/m 8 jaar. Voor alle vaders/moeders en opa's/oma's een unieke gelegenheid om samen met de kinderen en kleinkinderen te genieten van Arno Huibers.

Lees meer...

Zaterdag 27 februari en 5 maart 2016

ERMELO - De Stichting Schapedrift Ermelo organiseert in samenwerking met Natuur en Milieuplatform Ermelo (NMP) twee avondactiviteiten voor het spotten van bosuilen en sterren. Zaterdag 27 februari en zaterdag 5 maart zijn er bosuilenexcursies rond de schaapskooi Ermelo. Op 5 maart staan er telescopen opgesteld om de sterren en sterrenbeelden te bekijken.

Lees meer...

'Part Five' in De Dialoog

ERMELO - 'Part Five' is een fantastische muziekshow met een hoofd- en een nagerecht! De formule is simpel: een muzikale reis terug naar de tijd dat country en rock-'n-roll de wereld beheersten. De gouden jaren 50, 60 en 70 waarin Johnny Cash, Hank Williams, Buck Owens, The Everly Brothers, Buddy Holly, Don Williams, Jim Reeves en vele anderen grote hits scoorden. Van recenter datum zijn The Mavericks. Ook hun muziek past in dit concept.

Lees meer...

Met als gastdirigent Sjaak Teuwissen

ERMELO - Christelijk Harmonieorkest Crescendo geeft op zaterdag 9 januari  in de Lukaskerk op landgoed Veldwijk in Ermelo een traditioneel Nieuwjaarsconcert. Het orkest staat onder leiding van Ronald Slager. Op het programma staan veel bekende pop- en filmmuziekwerken. Zangeres Marjolein Kloet zal onder andere Gabriella's Sang uit de film "As it is in Heaven" zingen.

Lees meer...

Middelbare Meiden in De Dialoog

ERMELO - Met hun voorstellingen 'Een illusie rijker' en 'In de Steigers' stonden de Middelbare Meiden twee keer eerder in De Dialoog. Even hebben ze overwogen om te stoppen, maar ze zijn er nog. Spetterender dan ooit.

Lees meer...

Kinder en tienerkoor Viva zingen in de Lukaskerk

ERMELO - Op zaterdagmiddag 26 december geven de Veluwsche Sanghertjes een bijzonder concert in de Lukaskerk in Ermelo. Het kinderkoor en het tienerkoor Viva zingen liederen uit de Ingreep van Marten Kamminga afgewisseld met lezingen uit het Evangelie en samenzang.

Lees meer...

Tijden van weleer doen Ermelo herleven

ERMELO - Waar Ermelo ontwaakte met een winterse vrieskou sloegen in de loop van zaterdag de regenbuien toe. Wat wel jammer was voor de Veluwse Kerstmarkt die zaterdag 12 december werd gehouden in het centrum van Ermelo. Er viel namelijk veel te zien, te kopen en te beleven.

Lees meer...