Met medewerking van koperensemble Gelre Brass

ERMELO - Zaterdag 14 november geeft het Ermelo's MannenKoor een najaarsconcert in de Immanuelkerk, Stationsstraat 137 te Ermelo, met medewerking van koperensemble Gelre Brass.

Het repertoire voor deze avond bestaat uit enkele bekende, maar vooral nieuwe liederen. Zo zal o.a. de Deutsche Messe te beluisteren zijn en The Rhythm of Life, een lied uit de musical "Sweet Charity". De solopartijen uit beide liederen zullen gezongen worden door een kleinkoor, bestaande uit leden van het Ermelo's MannenKoor. Samen met het koperensemble Gelre Brass, dat tijdens het concert op 14 november enkele solowerken ten gehore zal brengen, hoopt het EMK een mooi concert te kunnen presenteren.

Toegang gratis

De toegang is gratis. Er is echter wel een collecte ter bestrijding van de kosten. Het najaarsconcert begint om 20.00 uur, vanaf 19.30 uur is de kerkzaal geopend. Het EMK staat onder leiding van Wiebren Buma. De muzikale begeleider Bert Elbertsen bespeelt het orgel en piano. Gelre Brass Harderwijk, onder leiding van Adriaan Bruinink, bestaat dit jaar 10 jaar. Het koperensemble, met leden uit Harderwijk, Ermelo en omstreken, geeft regelmatig concerten en begeleidt daarnaast ook koren en kerkdiensten en verzorgt samenzang en intermezzo's.