Aanstormende cabarettalenten naar Ermelo

ERMELO - Cabaretliefhebbers opgelet! Deze voorstelling mag u niet missen. In de Cabaretpoel spelen vier nieuwe aanstormende cabarettalenten elk een voorstelling van ongeveer 25 minuten. U ziet finalisten en prijswinnaars van diverse cabaretfestivals. Een avondje Cabaretpoel is een echte belevenis. Het is een zeer afwisselende avond met vier uiteenlopende cabaretgenres. In De Dialoog spelen.

Robert Ramaker vraagt zich af wat het nut is van stofzuigen, waarom je spruitjes moet eten en waarom sommige mensen arm zijn en andere rijk. Ondertussen lost hij meteen de wereldproblemen op.
Kitty Goemaat is de kersverse winnaar van het Leeuwarder Cabaret Festival 2014. Onder het motto 'Lang leve de Positiviteit!' zingt ze positieve liedjes die ze zelf begeleidt op ukelele en gitaar.
Maarten Westra Hoekzema haalde de halve finale van Cameretten 2014 met het programma 'De Verleiding'. Nu werkt hij aan een nieuw programma, laat u dus verrassen met nieuw materiaal!
Hiske Schipper won in 2011 het Groninger Studenten Cabaret Festival. Als docent Nederlands heeft ze te maken met pubers die alleen in sex geïnteresseerd zijn, met excentrieke collega's en ouders die altijd gelijk hebben. Hoe moet Hiske haar leerlingen uitleggen hoe de wereld in elkaar zit? Wie weet ziet u wel de toekomstige Theo Maassen of de nieuwe Youp van 't Hek. In ieder geval ziet u vier keer iets nieuws! www.tcmanagement.nl en www.cabaretpoel.nl

zaterdag 21 november 2015, De Dialoog in Ermelo, aanvang 20.15 uur,  toegangsprijs € 15,50 (inclusief pauzedrankje). Kaartverkoop iedere dinsdagmorgen van 10.00-12.00 uur en elke donderdag van 14.00-20.00 uur en een uur voor aanvang van de voorstelling aan de kassa van De Dialoog in Ermelo. Reserveren kan ook via www.theaterdialoogermelo.nl