A Festival of Carols and Lessons

ERMELO/HARDERWIJK - Op woensdag 23 december om 21.00 uur voert Kleinkoor Caprice 'A Festival of Carols and Lessons' uit. Samen met leden van het Harderwijks strijkorkest, met daaraan toegevoegd blazers, hoopt het koor voor de 33ste keer een fijne kerstviering te houden. De algehele leiding van de avond is in handen van Hans Noijens, die in oktober zijn debuut maakte bij Kleinkoor Caprice.

Trouwe toehoorders van Caprice zullen dan weer genieten van herkenbare kerstmuziek. Maar ook nieuwe Carols staan op het programma. Prachtige bewerkingen van onder andere Jan Mannee, Chilcott en Rutter zullen ten gehore worden gebracht. Enkele oude vertrouwde kerstliederen blijven altijd op het programma staan om het publiek de gelegenheid te geven volop mee te zingen. Dit jaar zal Anneke van Zeijl uit Harderwijk de lezingen verzorgen.

Donateurs

Het hebben van een groot aantal donateurs is voor het koor uitermate belangrijk. Een van de grote voordelen van het donateurschap is de mogelijkheid om twee plaatsen te reserveren bij de jaarlijkse uitvoering van de Carols. Ga voor meer informatie naar www.kleinkoorcaprice.nl  Caprice hoopt dat de traditionele uitvoering van de Christmas Carols in Harderwijk, evenals in vorige jaren, succesvol zal zijn.

De toegang tot het "Festival of Carols and Lessons" op woensdag 23 december a.s. is vrij. Na afloop van het concert wordt bij de uitgang een collecte gehouden. Programmaboekjes á € 2,50 zijn vanaf half december verkrijgbaar bij Riemer & Walinga Boekverkoopers aan de Stationsstraat in Ermelo en Het Boekpunt, Achterstraat 31 in Putten. Ook 's avonds aan de kerk zijn er uiteraard programma's verkrijgbaar. De kerk gaat om 20.15 uur open. Allen van harte welkom!