In de Lukaskerk Ermelo

ERMELO - Op zaterdag 12 december zijn de Veluwsche Sanghertjes te beluisteren tijdens het traditionele Kerstconcert in de Lukaskerk in Ermelo. Zo'n concert is een feestelijk familiegebeuren. De Veluwsche Sanghertjes bestaan namelijk niet alleen uit een kinderkoor. Er is ook het tienerkoor Viva, het vocaal dames ensemble Viva Voce en tenslotte het unieke Vaderkoor.

Deze koren zingen zowel afzonderlijk, alsook gezamenlijk. Dat geeft een enorme verscheidenheid in het programma en als je daarbij bedenkt, dat er steeds verrassende solistjes en solisten voor de microfoon komen, is de afwisseling compleet. Op het programma staan o.a. liederen van de nieuwe kerst-cd "Kom er is iets moois te vieren... ". Gedeeltes van deze nieuwe Cd zijn te beluisteren op www.dekolibrie.net.

De koren en solisten worden begeleid door Marten Kamminga en Wout van Veen op orgel en piano. Geraldine Ligtermoet bespeelt de viool, Ben Stolte zijn bas en Geralda Snoeijer versiert de muziek met haar slagwerk. Kortom een avond vol afwisseling, die boeit van begin tot eind. Het geheel staat onder leiding van Gijs en Tineke Evers. Het concert begint om 19.30 uur en om 19.00 uur gaan de deuren open. De entree bedraagt € 7,00 (aan de kerk) en kinderen tot 12 jaar betalen € 2,00. Meer informatie: www.develuwschesanghertjes.nl