Iets voor u?

REGIO/ERMELO - In de regio Veluwe en Veluwe Vallei zijn circa 180 vrijwilligers actief voor GGz Centraal. Al deze mensen voegen iets zeer waardevols toe aan het dagelijkse leven van onze cliënten: aandacht. Het kost niets maar toch wordt aandacht meer en meer een 'luxe artikel'. Daarnaast zijn ook diverse praktische activiteiten zonder ondersteuning van vrijwilligers ondenkbaar. Verschillende vrijwilligersvacatures zijn nog niet vervuld – misschien is het iets voor u?

Een vrijwilliger bij GGz Centraal zet zich in voor mensen met psychiatrische problematiek. U komt in contact met volwassenen en/of ouderen die depressief of angstig kunnen zijn, stemmen/geluiden horen die anderen niet waarnemen, last hebben van snel wisselende stemmingen (van uitgelaten tot somber), een verslavingsachtergrond hebben, etc.

Uitdagend
Het werk is uitdagend, soms pittig, maar vooral fijn om te doen. Een speciale opleiding of ervaring is niet nodig. Wel trouw, inzet, interesse in en respect voor mensen. Vrijwilligerswerk is niet verplicht, maar ook niet vrijblijvend. De cliënten rekenen op u. Bedenk vooraf hoeveel tijd u aan vrijwilligerswerk kunt en wilt besteden. Variatie genoeg, voor de diverse vacatures loopt de gevraagde tijdsinzet sterk uiteen.

Nieuwsgierig geworden...?
Wilt u nieuwe contacten en ervaringen opdoen? Of een sociaal/ maatschappelijk doel steunen? Uw talenten gebruiken? Op onze website vindt u meer informatie over vrijwilligerswerk bij GGz Centraal: http://www.ggzcentraal.nl/merken/veldwijk/vrijwilligerswerk/vrijwillgerswerk  Op deze pagina vindt u ook de link naar onze geheel vernieuwde vrijwilligersvacaturebank. Heeft u vragen? Neem dan contact op met de coördinator vrijwilligerswerk in de Veluweregio, Erica Wismeijer: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefoon 0341 566479, (wo t/m vr 09.00-13.30)
Wie weet tot ziens...?