Werk Centraal houdt gezellige kerstmarkt

ERMELO - De temperatuur begint te zakken, de verwarming gaat langzaam weer aan en de dagen worden weer korter. Buiten is het donker en dan is het binnen met de kaarsjes aan weer heerlijk gezellig. daarom houdTWerk Centraal, onderdeel van GGz Centraal, ook dit jaar weer een gezellige kerstmarkt op 9, 10 en 11 december van 10.00 uur tot 16.00 uur op landgoed Veldwijk.

De kerstmarkt wordt georganiseerd door de verschillende afdelingen van Werk Centraal zoals de kwekerij, de timmerwerkplaats, de bloemenshop, inpakafdeling en de openhaard-afdeling. Niet alleen de afdelingen van GGz Centraal zijn vertegenwoordigd, maar ook 'S Heerenloo, waar 'Orsjineel', 'Sjoppie' en 'Bloemenhof' een aandeel zullen leveren.

Er is een ruim assortiment aan kerststukken vanaf € 3,50, leuke houten kerstitems, zoals kerstbomen, kerststerren, diverse vogelproducten, etc. Tevens kunt u gezellig een workshop kerstbloemschikken volgen. De kosten hiervoor bedragen € 3,00 per gemaakt item. Ook hebben wij vers gebakken oliebollen. Voor de kleintjes loopt ook de Kerstman gezellig rond en kunt u eventueel samen met hem op de foto die gelijk voor u uitgeprint wordt. En tot slot is er koffie of warme chocolademelk met een warme oliebol.