Met als gastdirigent Sjaak Teuwissen

ERMELO - Christelijk Harmonieorkest Crescendo geeft op zaterdag 9 januari  in de Lukaskerk op landgoed Veldwijk in Ermelo een traditioneel Nieuwjaarsconcert. Het orkest staat onder leiding van Ronald Slager. Op het programma staan veel bekende pop- en filmmuziekwerken. Zangeres Marjolein Kloet zal onder andere Gabriella's Sang uit de film "As it is in Heaven" zingen.

Afgelopen oktober dirigeerden vijf andere dirigenten het orkest. Zij gingen met elkaar de strijd aan om de titel 'Maestro van Crescendo 2015'. In de finale ging predikant Sjaak Teuwissen er met de titel vandoor. Tijdens het nieuwjaarsconcert zal hij het muziekstuk 'Englishman in New York' van Sting dirigeren.

Het concert wordt geopend door Poco Crescendo, het opleidingsorkest van Crescendo, onder leiding van Hilda Versluis. Het concert begint om 20:00 uur, de zaal is om 19:30 uur open. De toegang bedraagt € 5,- per persoon en kinderen t/m 12 jaar betalen € 2,-. Na afloop van het concert is er gelegenheid om elkaar een gelukkig Nieuwjaar te wensen onder het genot van een aangeboden hapje en een drankje.

Voor meer informatie zie: www.crescendo-ermelo.nl