'Part Five' in De Dialoog

ERMELO - 'Part Five' is een fantastische muziekshow met een hoofd- en een nagerecht! De formule is simpel: een muzikale reis terug naar de tijd dat country en rock-'n-roll de wereld beheersten. De gouden jaren 50, 60 en 70 waarin Johnny Cash, Hank Williams, Buck Owens, The Everly Brothers, Buddy Holly, Don Williams, Jim Reeves en vele anderen grote hits scoorden. Van recenter datum zijn The Mavericks. Ook hun muziek past in dit concept.

Top countryband Savannah zorgt voor virtuoze muziek en zang met als solisten Dick van Altena (ex-Major Dundee) en Cor Sanne (tevens gastheer). Beide heren beschikken over een ongelimiteerde feitenkennis en zij ondersteunen hun muziekkeuzes veelal met anekdotes, op humoristische wijze verteld.

Nostalgie
Back to the Country is een nostalgische ervaring waarin ruimte is voor zowel de lach als een traan. U zult van begin tot eind geboeid worden. Het feest der herkenning. U zult verbaasd zijn hoeveel songs u nog kent, zelfs na 20 of 30 jaar! Na de show gaan de artiesten nog een halfuurtje met u mee naar de foyer van De Dialoog om daar een 'after party' in een 'sing-along'-vorm met u te beleven.
www.backtothecountry.nl

Vrijdag 15 januari 2016, De Dialoog in Ermelo, aanvang 20.15 uur,  toegangsprijs € 19,50 (inclusief pauzedrankje).

Kaartverkoop iedere dinsdagmorgen van 10.00-12.00 uur en elke donderdag van 14.00-20.00 uur en een uur voor aanvang van de voorstelling aan de kassa van De Dialoog in Ermelo.
Reserveren kan ook via www.theaterdialoogermelo.nl