Update van Eindrapport Ermelo 2025 voor gemeentebestuur

ERMELO - Afgelopen donderdag overhandigden twee bestuursleden van de Bedrijvenkring Ermelo, Heimen van Diest en Jolande Combee­Paulus een update van het 'Eindrapport Ermelo 2025' aan wethouder Esther Heutink, verantwoordelijk voor economische zaken, recreatie en toerisme en sociale zaken.

Lees meer...

BRC Storage and Distribution op vestigingen

ERMELO  – St vd Brink is door TÜV Nederland gecertificeerd voor de BRC Storage and Distribution norm voor voedselveiligheid voor al haar locaties. Na de audit in februari 2016 op de verschillende vestigingen van St vd Brink, ontving Alex van den Brink,  directeur van St vd Brink, onlangs het BRC certificaat uit handen van Jaap-Jan Brugman, Business developer certificatie Agrifood van TÜV Nederland.

Lees meer...

St vd Brink uit Ermelo gecertificeerd

ERMELO - Steven vd Brink is als eerste logistieke dienstverlener in agri, food en feed door TÜV Nederland gecertificeerd voor de nieuwe ISO 9001:2015 norm. Op 30 maart 2016 is het certificaat door Jaap-Jan Brugman Business Developer Agrifood TÜV Nederland uitgereikt aan Gerrit Jan Mulder directeur van St vd Brink.

Lees meer...

Drie testers gezocht voor populaire wandelschoenen

 - ADVERTORIAL -

ERMELO - Om de start van het nieuwe wandelseizoen goed in te luiden is Kampeerwereld.nl op zoek naar 3 testers voor populaire wandelschoenen. Het gaat om wandelschoenen van Meindl, Lowa en Hanwag. Kampeerwereld.nl stelt drie modellen beschikbaar voor de beste testers!

Lees meer...

Cursus tegen slaapproblemen

                        ADVERTORIAL

ERMELO  -Slapen is voor veel Nederlanders een probleem. Onderzoek toont aan dat maar liefst één op de drie Nederlanders slaapproblemen heeft. Fysiotherapeuten Berry en Karin van Teeffelen willen hier wat aan doen. Zij bieden nu in Ermelo een Sounder Sleep cursus aan voor mensen die slaapproblemen hebben, of deze willen voorkomen. Het gaat om een methode die met praktische oefeningen de slaap gaat verbeteren.

Lees meer...

Winkeliers houden de kou buiten

ERMELO - Het Natuur- en MilieuPlatform Ermelo (NMP) hoopt dat alle winkeliers van Ermelo meedoen met de actie 'Houd de warmte binnen'. Alle winkeliers kunnen een bordje OPEN/DICHT aanvragen door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.   En wie een rondje maakt door de Stationsstraat ziet dat er al veel winkeliers meedoen.

Lees meer...

Eerste werkdag belteam URconnected in Ermelo

ERMELO - Gisteren zijn een groep visueel beperkte werknemers met werkzaamheden voor belteam URconnected gestart. Vanaf de eerste verdieping in het prachtige pand 'Huis van de Barmhartigheid' bellen zij uit naam van diverse opdrachtgevers.

Lees meer...

50 jaar Bedrijvenkring Ermelo

ERMELO - De Bedrijvenkring Ermelo (BKE) bestaat dit jaar 50 jaar. Als jubilaris én gastheer van de maandag 12 januari gehouden nieuwjaarsreceptie blikte BKE vooruit op lokale en regionale ontwikkelingen.

Lees meer...

8000 zonnepanelen op zijn stallen

ERMELO - De Tomassen Duck-To Farm B.V aan de Harderwijkerweg in Ermelo plaatst volgende maand maar liefst 8000 zonnepanelen op zijn stallen. Voor zover is na te gaan gaat het om het grootste zonnepanelenproject van Nederland.

Lees meer...

Linnaeusonderscheiding uitgereikt in de Vanenburg

ERMELO - GertJan Tomassen van Tomassen Duck-To in Ermelo is maandag 12 januari uitgeroepen tot ondernemer van het jaar 2015. De Linnaeus-onderscheiding werd uitgereikt aan Gerard Elbertsen, financieel directeur van het bedrijf. Tomassen zelf verblijft namelijk voor zaken in het buitenland.

Lees meer...